om sohos

SOHOS logo

vi tager telefonen

Nogle gange er du frustreret og andre gange har du et stort overskud og tid. Uanset hvilket humør du er i, vil vi altid gøre vores bedste for at tage telefonen, svare på chatten eller svare på din e-mail. Vi lykkes ikke 100%, men vi gør hvad vi kan for at være der.

Team work

Vi har ansatte i flere lande. Nogle solbader når du knokler på grund af siesta og andre arbejder mens du hygger med Netflix om aftenen.

Det der er vigtige er, at vi arbejder sammen som et team. Både med dig og os så du ved at selv om vi også bliver syge og tager på ferie så gør vi, hvad vi kan for at levere til dig – sammen som et team.

vi gør vores bedste

Vi er ærlige og nidkære. Vi holder af detaljer og ordentlighed. Skulle vi lave en fejl retter vi den uden beregning. Kort sagt – vi gør vores bedste.

en god rating eller bare et smil

Det er et talent at få andre til at smile eller have energien til at give det i en stille stund med familien. Selv om vi nogle gange bliver nødt til at skrue bissen på og jagte dig for dine bilag er det vigtigt for os at smiler når vi har snakket med dig. Vi behøves ikke en god rating – bare et smil.

vi er der - fysisk

Det er effektivt med en app der tager billeder af bilag og en teksttung e-mail med masser af opgaver er nogle gange nødvendig, men det der betyder noget er at vi kommer og henter dine bilag, vi holder fysiske møder hos både dig os. Gad vide hvad der er i kassen du får?

Palle Riismøller

STIFTER OG DIREKTØR

Serie entreprenør, rådgiver for iværksættere og hjælper selvstændige med forretningsudvikling.

Kim

SALGSANSVARLIG

Kim lever sig ind i kundernes hverdag og går meget op den sociale relation - og ikke mindst en fremragende sælger.

Christian

Senior Controller

Christian er en ægte do´er. Han holder af stramme deadlines og finder altid en vej sammen med os alle.