revision & årsregnskaber

Som en naturlig del af at drive virksomhed skal der laves et regnskab. Nogle har brug for revision, mens andre kan nøjes med et årsregnskab eller en udvidet selvangivelse. Sammen med vores partnere og standardiserede metoder gør vi det nemt at lave regnskabet, få det send ind til Erhvervsstyrelsen og vi sørger for at du kan følge med hele vejen. 

årsregnskab

Vores bogføring indeholder lønregnskab, bankafstemninger og moms- og skatteberegninger. Det gør vi for at årsregnskabet er nemmere at lave til tiden og med så lille en byrde for dig som muligt. 

At lave et årsregnskab til et ApS, et enkeltmandsselskab, en forening eller noget fjerde er meget forskelligt men hos os er prisen gennemskuelig og simpel at beregne. 

Revision

Nogle virksomheder har brug for mere end “bare” et regnskab. Når der er brug for en revisorpåtegning så har vi flere partnere, som sikrer at du får det du har brug for. 

Vi leverer en revisionsmappe til din revisor med afstemninger inkl. kontrol fra vores side og så tager revisoren over og laver revisionen. 

På den måde kan du få lavet størstedelen hos os og spare en masse tid og nogle gange også penge. 

udvidet selvangivelse

Hvis det er nok med en udvidet selvangivelse så skal vi sørge for at du får hjælp til det og hvis du gerne vil have hjælp til din udvidede selvangivelse for når der skal laves et årsregnskab så hjælper vi også gerne med det.